جمعه 16 خرداد 1404 - 09 ذو الحجة 1446
جستجو :
 منوی اصلی
 
  شرح وظایف میزبان

بسمه تعالی

شرح وظایف سر میزبانی مجتمع رفاهی فرهنگی

 دانشگاه علوم پزشکی تبریز

این عنوان به شغلی اطلاق می شود که عمده وظایف آن عبارتند از بازبینی دقیق میزهای تحت تصدی خود و تزئین میزها ، رومیزها ، همکاری در تزئین و آراستن میزهای غذاخوری با توجه به نوع میهمانی وجشن وانجام پذیرائی در میهمانی های بزرگ،سر ميزبان وظایف خود رازیر نظر سرپرست سالن مربوطه انجام داده و بر کار ميزبان ( گارسون ) نظارت دارد.

وظایف و مسئولیت ها

1-      دریافت دستورات لازم و برنامه کار از سرپرست مربوطه.

2-     بازبینی دقیق میزهای تحت تصدی و تزئین میزها.رو میزها وقسمت های مختلف آن .

3-   همکاری درتزئین وآراستن میزهای غذاخوری .

4-   آراستن در میزهای تحت تصدی با توجه به نوع میهمانی و پذیرائی.

5- انجام پذ یرائی لازم و سرو کردن انواع غذا و غیره با رعایت اصول دقیق پذیرائی.

6-    کنترل دقیق نوع.کمیت وکیفیت وآلایش ظروف غذای میهمانان.

7-  پذیرائی در قسمت های مختلف نظیر رستوران وتالار.

8-  دقت در رعایت اصول بهداشتی و نظافت هنگام پذیرائی .

9-  کوشش در جلب رضایت مشتریان.

10-    کنترل ريز حساب های میهمانان و تحويل آن به صندوقدار .

11-    نظارت بر كار گارسون ها و راهنمای آنان درانجام وظایف مربوطه.

12-   دادن گزارش لازم عملکرد به سرپرست خود.

13- انجام سایروظایف مربوطه به دستورسرپرست مربوطه و مدير سيستم .

14- كنترل ميز  غذا خوري جهت اطمينان از پر بودن ظروف نمكدان ، سماق و فلفل

15-                       كنترل شيفت كاري گارسون ها و در صورت نياز درخواست نيرو اضافي از مسئول شيفت

محتواهای مرتبط
نوشته شده
ویرایش شده